| Autor |
Mesaj |
| < Recomandari-filme ce trebuie vazute. |
|
Trimis:
Mie Iun 23, 2010 10:40 pm
|
|
|
Membru Special

Data înscrierii: 30/Sep/2007
|
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
Mie Iun 23, 2010 11:04 pm
|
|
|
Moderator

Data înscrierii: 21/Apr/2009
Locație: Craiova
|
|
Singurul pe care l-am vazut e In the mouth of madness,si nu pot sa spun ca a fost ceva extraordinar.
The Fianl parea interesant.Cel putin la inceputul trailerului,de la jumatate...pauza.E atat de violent pe cat pare? _________________ So be sure when you step
Step with care and great tact
And remember that Life's a Great Balancing Act.
Just never forget to be dexterous and deft
And never mix up your right foot with your left. |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Sâm Iul 03, 2010 8:36 am
|
|
|
Moderator

Data înscrierii: 16/Aug/2008
Locație: Bacau
|
|
Eu cand vreau sa fluier, fluier.
L-am vazut aseara. Pot spune ca e cel mai tare film romanesc pe care l-am vazut.
M-am uitat cu scepticism, se auzea ca e de tot rahatul, se pare ca lumea se mai si inseala.
Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=tqeTqmfjOOg&feature=related _________________ I have no faith, I believe in nothing, I only come to knowledge and find the truth in Gnosis...
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
Sâm Iul 03, 2010 5:41 pm
|
|
|
Membru Special

|
|
| Ariadna a scris: |
Singurul pe care l-am vazut e In the mouth of madness,si nu pot sa spun ca a fost ceva extraordinar.
The Fianl parea interesant.Cel putin la inceputul trailerului,de la jumatate...pauza.E atat de violent pe cat pare? |
Ok, pai ia da-mi tu un top 5 al filmelor horror personale.
La filmul romanesc o sa ma uit si eu in curand. _________________ Omul cat traieste invata, iar cand moare, moare de prost ce e... |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Dum Iul 04, 2010 4:09 am
|
|
|
Membru II

Data înscrierii: 26/Ian/2009
Locație: /home/azrael-sub7/
|
|
Filmele horror asiatice sunt la pamant , majoritatea filmelor asiatice seamana cu un soft-gore , de ce m-as uita la soft-gore care la fel ca si gore-ul nu are nici un scenariu , totul e pus doar de efect .
Plus de asta gore-ul nu e horror , adica nu stiu cati de aici au vazut file gore gen : cannibal holocaust , Cutting Moments , Aftermath ,Underground’s Mordum , Braindead , Nekromantica dar ideea de a vedea doar sange , disectii , descarnari , imbinari membre/organe , deshumari , necrofagie , necrofilie , decapitari , resturi umane , ciopartire pana cand se termina timpul filmului asta nu e horror , e plictisitor chiar ...
Desi pentru cineva care nu a vazut asa ceva poate fi o curiozitate .
Mie imi plac filmele horror cu scenariu detaliat si foarte bine gandit in care se leaga o conspiratie sau o intreaga filosofie prin detalii in asa mod in care ele pot fi deconspirate doar avand ultimul detaliu de la sfarsit , si totul sa se lege in principal in mod recursiv si fiecare detaliu neinsemnat la un moment dat in film sa capete automat o valoare , ceva care aduce sau seamana cu criptografia . Nu prea am vazut astfel de filme dar oricum , mai sunt anumite filme horror cat de cat decente cu un scenariu relativ placut , asa am vazut zic eu cel putin 60% din tot ce reprezinta " filmul horror " mai putin cele de tip gore , sunt foarte multe filme gore underground , dar dupa cum spunea nu sunt amator de asa ceva . |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Dum Iul 04, 2010 8:38 am
|
|
|
Membru Special

|
|
Stai un pic ca ai sarit calul...
Da asa e, gore-ul e una. horror-ul e alta.
Gore e seria Porcului de Guineea sau alde Texas Chainsaw Massacre.
Uita-te la Shutter, filmul din 2004 tailandez, nu remake-ul ala ieftin american.
Uita-te la Unholly Women... http://www.youtube.com/watch?v=lBIr_Tx31kA
Am vazut de ceva timp incoa ca nationalitatea filmului nu are nici o legatura cu calitatea sa, asta de cand am epuizat filmele main-stream.
Un film horror e in primul rand o atmosfera horror, abia apoi efecte and shit.
Dagon a fost filmat cu vreo 50.000 de dolari, dar rezultatul e uimitor, in special atmosfera a la Lovecraft din satul ala. http://www.youtube.com/watch?v=-yAnVNy27co
P.S.
Incearca si Noroi - The Curse http://www.youtube.com/watch?v=nccPuYpsCOA _________________ Omul cat traieste invata, iar cand moare, moare de prost ce e... |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Dum Iul 04, 2010 6:15 pm
|
|
|
Moderator

|
|
Top?Nu am nici macar un film preferat,de unde un top?Nu ma omor dupa filme,in general privesc un fillm daca chiar nu am alta optiune(da,stiu,shame on me).Chiar nu am rabdare.Dar,o sa incerc sa vad cate ceva din ce ai scris pe-aici.
In rest,dunt de acord cu azrael(din vasta-mi cultura in materie:)) )un film horror nu presupune numai violenta in draci si degete taiate ca in trailer-ul de la The Final(cred). _________________ So be sure when you step
|
|
|
 |
|
Trimis:
Dum Iul 04, 2010 9:29 pm
|
|
|
Membru Special

|
|
Daaaaaaa....The Final este violent....darrrrrr.......ideea propusa in el ar trebui sa iti de-a de gandit...
Ce am facut ca sa merit asta? Vorbesc de "spectatorii' fara voia lor, da rcu voia lor totusi.
Daca nu vezi filmul nu ai cum sa intelegi si mai e si chestia cu "Imi pare rau, iarta-ma."
Cum sa ierti pe cineva cand l-ai pus la zid, iar asta e singurul lucrul pe care poate sa ti-l mai zica/faca? _________________ Omul cat traieste invata, iar cand moare, moare de prost ce e... |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Dum Iul 04, 2010 9:35 pm
|
|
|
Moderator

|
|
Daaaa,dar mai sunt si degete taiate!De tot!Poate reusesc sa il vad saptamna asta.Daca reusesc,iti comunic impresiile .
Fara degete taiate si mai stiu eu ce mutilari,nu se poate exprima ideea de ''ce am facut sa merit asta''? _________________ So be sure when you step
|
|
|
 |
|
Trimis:
Mar Iul 06, 2010 6:33 pm
|
|
|
Membru Special

|
|
Nu poti exprima ideea fara a fi constienta de consecintele exprimarii acelei idei.
Iar o imagine a valorat mereu mai mult decat o mie de cuvinte, nu?
P.S.
Daca aveti chef de un film care musteste de umor negru:
http://www.imdb.com/title/tt0103873/
http://www.youtube.com/watch?v=Ep1kTREdaqU&feature=related
Nu va lasati inselat de vechimea lui, nu se mai fac filme de astea pline de bascalie. Eventual pentru fanii lui Peter Jackson. _________________ Omul cat traieste invata, iar cand moare, moare de prost ce e... |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Joi Iul 29, 2010 6:20 am
|
|
|
Membru Special

|
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
Dum Aug 15, 2010 11:00 pm
|
|
|
Membru Special

|
|
Deci ultimele 3 postari sunt ale mele, huh?
Sunteti certati tare cu cinematografia....
Am auzit despre el, dar l-am evitat din lipsa de chef, mare greseala.
Ii dau lejer un 10 pentru personajul principal si pentru prestatia lui DiCaprio.
The Aviator
http://www.youtube.com/watch?v=zikFDK4cuQA
http://www.imdb.com/title/tt0338751/ _________________ Omul cat traieste invata, iar cand moare, moare de prost ce e... |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Joi Aug 19, 2010 12:33 pm
|
|
|
Membru Nou

Data înscrierii: 09/Aug/2010
|
|
INCEPTION
Dupa parerea mea, unul din cele mai bune filme din ultimii ani. Despre lumea viselor, despre cum functioneaza creierul si cum poti ajunge sa nu mai stii cand visezi si cand esti treaz. Numai actori buni! _________________ Nemurirea e posibila ! |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Joi Aug 19, 2010 4:31 pm
|
|
|
Membru Special

|
|
Bulllshit de film....daca ai vazut Al 13 etaj, Dark City si Paprika, l-ai vazut si pe asta....inca nu am vazut filmul.
DiCaprio a avut o prestatie foarte buna in Aviatorul si Bandele din New York. Ambele sunt must see...pt. fanii lui Scorsese, mai ales. _________________ Omul cat traieste invata, iar cand moare, moare de prost ce e... |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Joi Aug 19, 2010 7:23 pm
|
|
|
Membru IV

Data înscrierii: 03/Feb/2009
Locație: Medgidia
|
|
Doctor Who. Mie mi-a placut la nebunie. _________________ "Ego sum proprium Deus" |
|
|
|
 |
|