| Autor |
Mesaj |
| < Droguri Digitale |
|
Trimis:
Mie Iul 21, 2010 3:16 pm
|
|
|
Membru IV

Data înscrierii: 28/Sep/2007
Locație: Nex
|
|
Drogurile naturale sau sintetice au un nou adversar pe langa autoritatile care lupta impotriva lor. Mai nou, scolile si expertii in droguri avertizeaza ca noul pericol la care sunt supusi copiii sunt drogurile digitale.
Pentru a simti efectele unui i-doser nu e nevoie decat de cateva sunete descarcate de pe Internet si casti la care sa fie ascultate. Sunetele aduc o stare de euforie dupa ce combinatia din fiecare ureche creeaza un ritm binaural care modifica undele creierului.
Studiile au aratat ca ritmurile binaurale nu afecteaza creierul din punct de vedere chimic, dar autoritatile se tem ca acestea ar putea sa ii determine pe tineri sa incerce si droguri adevarate.
Conform expertilor, aceste sunete ambientale sunt create sa afecteze undele cerebrale. Este obligatoriu ca acest tip de muzica se se asculte in casti, pentru ca se emit sunete diferite pentru fiecare ureche in parte. Sunetul se combina in creier si creeaza o noua frecventa, care corespunde cu frecventa undelor cerebrale. Exista diverse frecvente ale acestor unde cerebrale, ele avand legatura cu starea de relaxare sau alerta. Drogurile digitale sincronizeaza aceste unde cu sunetul, ceea ce duce la alterarea starii mentale. Exista, de asemenea, si mai multe tipuri de astfel de droguri digitale, care pot inocula efecte variate. De exemplu, unii pretind ca prin intermediul acestor sunete se pot dezvolta puteri extrasenzoriale ca telepatia sau telechinestezia. Altii sustin ca pot fi de ajutor, pentru ca pot calma, pot ajuta ascultatorul sa mediteze sau sa scape de diverse stari anxioase etc. Insa majoritatea site-urilor care ofera descarcarea de astfel de fisiere audio sunt sinistre, pentru ca promit efecte similare alcoolului sau marihuanei.
Cele mai populare droguri digitale poarta numele de "Gate of Hades" si "Hand of God" (GoH si HoG).
http://www.youtube.com/watch?v=CtMXXX9xrI0 _________________
† † †Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.† † † |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Mie Iul 21, 2010 5:05 pm
|
|
|
Administrator

Data înscrierii: 23/Sep/2007
Locație: Sibiu
|
|
mda.
Am si eu ceva de genul, doar ca la mine dozele sunt nelimitate!
www.abyssalsoft.com/ro/products/abyssal-brain-stimulator/ _________________ Libertatea creaza mai multa libertate, in timp ce supunerea la legea oarba a unui orb demiurg creeaza tot mai multa sclavie. Nu te poti elibera inchinandu-te la lanturi, ci rupandu-le! C. Jung. |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Mie Iul 21, 2010 6:08 pm
|
|
|
Moderator

Data înscrierii: 16/Aug/2008
Locație: Bacau
|
|
Ia uite bah, Marius e dealer de droguri digitale... _________________ I have no faith, I believe in nothing, I only come to knowledge and find the truth in Gnosis...
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
Joi Iul 22, 2010 10:19 am
|
|
|
Membru II

Data înscrierii: 26/Ian/2009
Locație: /home/azrael-sub7/
|
|
Am incercat lucruri de genu nu prea eu efect cred ca depinde de la persoana la persoana . _________________
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
Joi Iul 22, 2010 10:28 am
|
|
|
Moderator

Data înscrierii: 21/Apr/2009
Locație: Craiova
|
|
Sa inteleg ca doar mie mi se pare enervant sunetul respectiv?  _________________ So be sure when you step
Step with care and great tact
And remember that Life's a Great Balancing Act.
Just never forget to be dexterous and deft
And never mix up your right foot with your left. |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Joi Iul 22, 2010 12:51 pm
|
|
|
Membru IV

Data înscrierii: 28/Sep/2007
Locație: Nex
|
|
| azrael-sub7 a scris: |
| Am incercat lucruri de genu nu prea eu efect cred ca depinde de la persoana la persoana . |
Poate din cauza ca stiai ce poate face si ai creat un sistem de protectie in subcostient
Ar merge pe un subiect care sa nu stie despre ce este vorba .
Sau poate e ca la tigara, a 3 a oara merge .
| Ariadna a scris: |
Sa inteleg ca doar mie mi se pare enervant sunetul respectiv?  |
Poate numai prostii nu li se pare enervant , adica si eu
Pe site-urile pe care socializează, fanii muzicii electronice psihedelice susțin că efectul acestor melodii asupra lor este comparabil cu cel al drogurilor puternice. “Cyberdrogurile”, așa cum se numesc aceste cântece, sunt de fapt înșiruiri de sunete cu frecvență înaltă. Un alt element important, care induce halucinații, este dansul haotic, ca în triburile africane.
http://www.libertatea.ro/stire/un-tanar-s-a-spanzurat-o-zgarda-la-un-festival-de-muzica-286465.html
Este veche stirea _________________
† † †Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.† † † |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Joi Iul 22, 2010 9:35 pm
|
|
|
Membru VI

Data înscrierii: 27/Sep/2007
|
|
Observa cineva un cuvant lipsa in titlul articolului? Ma refer la ce a postat Dreams cu cativa pixeli mai sus. Cel care l-a scris era cu siguranta sub influenta unei anumite muzici. _________________ ...till the moment when forever comes |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Mie Iul 28, 2010 9:48 am
|
|
|
Membru Nou

Data înscrierii: 16/Iul/2010
|
|
straniu, mi se ridica parul pe mine de groaza numai drog nu mi se pare |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Mie Iul 28, 2010 2:22 pm
|
|
|
Administrator

|
|
Mda, nu stiu daca functioneaza. Desi s-ar putea sa fie o chestie...
De exemplu frecventa e de 400 hz in boxa stanga, iar in dreapta de 410 hz (asta pentru a rezulta 10 batai pe secunda). Interesant e faptul ca se percepe acea diferenta, chestia asta se formeaza in creier. Sunetul e defapt continuu la 400 hz (de 400 ori pe secunda). Prin urmare, stimulul ar trebui sa produca si un raspuns, sau o adaptare a neuronilor pentru a "pulsa" in ritmul stimulului.
O chestie testata de mine: M-am jucat un joc online stupid cu niste bilute (colorate, rotunde) dupa o jumate de ora - o ora cand ma uitam la alte obiecte le vedeam mai patrate. Telefonul de exemplu, il vedeam... altfel. Cu forme mai drepte. Asta pentru ca sunt neuroni din cortexul vizual care raspund la linii, altii la cercuri etc. Faptul ca unii dintre ei nu mai raspundeau la un stimul aplicat pentru mult timp au cauzat o "vedere" deformata. Si nu sunt nebun!
Deci, aplicand un stimul pentru mult timp (macar 15-30 min) poate modifica modul de "functionare" a neuronilor pentru o anumita perioada de timp. _________________ Libertatea creaza mai multa libertate, in timp ce supunerea la legea oarba a unui orb demiurg creeaza tot mai multa sclavie. Nu te poti elibera inchinandu-te la lanturi, ci rupandu-le! C. Jung. |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Mie Iul 28, 2010 2:34 pm
|
|
|
Membru Nou

Data înscrierii: 16/Iul/2010
|
|
se poate sa ai dreptate dar...daca inca din primele secunde nu iti place sunetul, il detesti, ma gandesc ca se poate crea o bariera psihologica, o respingere constienta si chiar inconstienta a stimulului(diferenta de frecventa) si in concluzie a efectului.
o sa incerc diseara sa vad daca are efectul scontat, dar ma astept la un rateu. Adica nu o sa ma faca euforica, ci irascibila mai degraba. |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Mie Iul 28, 2010 2:37 pm
|
|
|
Administrator

|
|
Posibil si asta. Vezi cum il setezi, frecvente mici pentru a induce stare de liniste / somn, mai mari pentru concentrare. Sa-mi zici si mie care-i efectul.  _________________ Libertatea creaza mai multa libertate, in timp ce supunerea la legea oarba a unui orb demiurg creeaza tot mai multa sclavie. Nu te poti elibera inchinandu-te la lanturi, ci rupandu-le! C. Jung. |
|
|
|
 |
|