Pagina de start  |  FAQ  |  Căutare  |  Membri  |  Grupuri  |  Profil  |  Mesaje private  |  ADS CHAT Autentificare   |  Înregistrare
Autor Mesaj
<  Exista Dumnezeu?
azrael-sub7
MesajTrimis: Sâm Iun 19, 2010 1:24 pm  Răspunde cu citat (quote)
Membru II
Membru II

Data înscrierii: 26/Ian/2009
Locație: /home/azrael-sub7/

Pai asta e si ideea ca nu poti sa ii diferentiezi decat lingvistic sau prin folclor ( ceea ce e infantilism dupa mine ) , mai ales pentru ignoratul de mine care isi doreste ca acesti termeni sa dispara si dpdv lingvistic ca sa nu mai avem disensiuni si ce sa comparam aiurea , e ca si cum suntem intr-o ecuatie in care avem termeni incompatibili , nu are sens sa ne chinuim sa rezolvam ceva care din start e imposibil .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Corvus
MesajTrimis: Sâm Iun 19, 2010 2:41 pm  Răspunde cu citat (quote)
Moderator
Moderator

Data înscrierii: 16/Aug/2008
Locație: Bacau

Putem matematic reduce la absurd.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
menssana1984
MesajTrimis: Sâm Iun 19, 2010 2:53 pm  Răspunde cu citat (quote)
Membru Special
Membru Special

Data înscrierii: 30/Sep/2007

Ideea e ca nu se poate. Dumnezeu face minuni, Dracu face minuni si punct.
Numai un dobitoc crede ca, in situatia asta ipotetica, poti sa ii deosebesti.
Ca unul e alb si celalalt e negru sau etc.
azrael-sub7
MesajTrimis: Sâm Iun 19, 2010 4:40 pm  Răspunde cu citat (quote)
Membru II
Membru II

Eu spun ca nimeni nu face nimic , in afara de oameni , parca imi aduc aminte de un citat celebru care spunea ca moartea rezolva toate problemele , pentru ca daca nu mai sunt oameni nu mai sunt probleme .

Satan sau Dumnezeu sunt doua lucruri care nu au relevanta decat pentru oameni si de cele mai multe ori nici pentru ei nu au relevanta in viata de zi cu zi , cand vorbeam de incompatibilitate ma refeream stric la faptul ca nu gasesti raspuns la astfel de intrebari pentru ca intrebarile din start au un defect .

Nu vreau sa sustin ca sunt termeni opusi ci spun ca simpla invocare a lor intr-o discutie in care aceste cuvinte sa aiba insemnatatea de divinitate e gresita .

Incompatibilitatea deci astfel nu se formeaza intre intelesurile cuvintelor ci intre realitate si conceptul de divinitate , faptul ca dumnezeu sau satan sau dumnezeu-satan (compunere / simetrice / sau forma identica ) nu s-a manifestat vreodata nici in trecut nici in prezent si nu se va manifesta nici in viitor nu dovedeste decat ca incercam in zadar ca unei falsitati sa ii dam valoare de adevar .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
atheist
MesajTrimis: Vin Aug 06, 2010 8:41 pm  Răspunde cu citat (quote)
Membru Nou
Membru Nou

Data înscrierii: 24/Apr/2009
Locație: brasov

moartea e sigura, d-zeu nu
menssana1984
MesajTrimis: Vin Aug 06, 2010 9:03 pm  Răspunde cu citat (quote)
Membru Special
Membru Special

De unde atata siguranta in faptul ca divinitatea, negativa sau nu, nu s-a manifestat in trecut si nu se va manifesta nici in viitor?
P.S.
Moartea nu e sigura, nu ai auzit de telemeroza?
Corvus
MesajTrimis: Vin Aug 06, 2010 9:26 pm  Răspunde cu citat (quote)
Moderator
Moderator

Data înscrierii: 16/Aug/2008
Locație: Bacau

Parca era telomeroza. rade
azrael-sub7
MesajTrimis: Vin Aug 06, 2010 10:14 pm  Răspunde cu citat (quote)
Membru II
Membru II

menssana1984 a scris:
De unde atata siguranta in faptul ca divinitatea, negativa sau nu, nu s-a manifestat in trecut si nu se va manifesta nici in viitor?
P.S.
Moartea nu e sigura, nu ai auzit de telemeroza?

Pentru ca frecventa manifestarii divinitati in prezent cat si in trecutul apropiat e nula .
MesajTrimis: Sâm Aug 07, 2010 9:19 am  Răspunde cu citat (quote)
Membru Special
Membru Special

Azrael...that's bullshit.
Corvus....da, era.
azrael-sub7
MesajTrimis: Dum Aug 08, 2010 12:05 am  Răspunde cu citat (quote)
Membru II
Membru II

menssana1984 a scris:
Azrael...that's bullshit.

Ok daca trecutul apropiat si prezentul sunt inexacte ( cumuland bineinteles ) , te intreb : In decursul vietii tale s-a manifestat o asemenea forta divina ? ...
Si inainte de a-mi da un raspuns am sa iti spun ca toti care raspund afirmativ la aceasta intrebare din punctul meu de vedere nu spun adevarul sau nu sunt capabili sa isi controleze propriile trairi .
MesajTrimis: Dum Aug 08, 2010 8:20 am  Răspunde cu citat (quote)
Membru Special
Membru Special

Din moment ce ai negat orice raspuns din start, de ce mai intrebi?
azrael-sub7
MesajTrimis: Mie Aug 11, 2010 3:21 am  Răspunde cu citat (quote)
Membru II
Membru II

menssana1984 a scris:
Din moment ce ai negat orice raspuns din start, de ce mai intrebi?
N-am negat , poate doar pare si cu siguranta nu am negat orice raspuns , altfel daca as fi facut-o nu ai fi putut sa imi raspunzi " Dumnezeu nu exista " , oricum considerentul meu nu inseamna negare asta e sigur , negarea e ceva clar care se delimiteaza de simpla opinie si parere , negarea defineste pozitia unui individ fata de un aspect . Deci crede-ma daca spui ca am negat cu siguranta ti se pare ... si asta e o constatare reala .
MesajTrimis: Mie Aug 11, 2010 3:32 am  Răspunde cu citat (quote)
Membru Nou
Membru Nou

Data înscrierii: 11/Iul/2010

azrael-sub7 a scris:
In decursul vietii tale s-a manifestat o asemenea forta divina ? ...

Insa cum se manifesta o prezenta divina? Probabil ca in viata ta s-a manifestat dintotdeauna,insa tu nu ai fost capabil sa o concepi,si de aceea nici nu crezi in existenta ei.Uneori "prezenta divina" te mai loveste si cu un pumn in fata,ca sa vezi ca intr-adevar exista,dar nu cum predica nebunul in biserica.Insa asta se intampla doar "cand e vremea".
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
menssana1984
MesajTrimis: Mie Aug 11, 2010 6:26 am  Răspunde cu citat (quote)
Membru Special
Membru Special

azrael-sub7 a scris:
Si inainte de a-mi da un raspuns am sa iti spun ca toti care raspund afirmativ la aceasta intrebare din punctul meu de vedere nu spun adevarul sau nu sunt capabili sa isi controleze propriile trairi .

Si asta ce e?
azrael-sub7
MesajTrimis: Mie Aug 11, 2010 7:30 am  Răspunde cu citat (quote)
Membru II
Membru II

@menssana1984
Este considerentul meu , si nu reprezinta in nici un caz negarea oricarui raspuns chiar mai mult nu reprezinta negarea nici unui raspuns ci este doar o parere personala , deci revenind care e frecventa manifestarilor divine din decursul vietii tale ? Nu este nula ? ...
@avatar
Intrebare buna , tot ce s-a manifestat in viata mea are o explicatie care nu este legata de divinitate pentru ca de cele mai multe ori stiu si explicatia , daca nu o stiu e ceva inexplicabil sau necunoscut de mine dar nu tot ce e inexplicabil se leaga de divin , divinul ne fiind dovedit este cel mai probabil inexistent , iar intotdeauna toate lucrurile inexplicabile care au devenit explicabile nu aveau nici o legatura cu divinul , divinitatea in sine are toate caracteristicile unei povesti , nu are nici cea mai mica farama concreta , si functioneaza printr-o " convingere de masa " , orice lucru improbabil sa existe pe lumea asta este mai probabil sa existe decat divinitatea .

Cat tine despre mine eu sunt construit sa nu fiu teist , si nici nu o sa pot niciodata sa fiu , multi s-au nascut si au murit fara sa creada in divinitate eu sunt unul dintre aceea . Si asta pentru ca toti au stiut ca divinitatea e doar o inventie umana .
Ora este GMT + 2 ore

Subiectul următor
Subiectul anterior
Pagina 12 din 13
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Următoare
Pagina de start a forumului AdeptiiSatanei.com - Forum -> Ateism si teism

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum