| Autor |
Mesaj |
| < Care e cea mai adevarata religie? |
|
Trimis:
Dum Mar 14, 2010 12:33 am
|
|
|
Administrator

Data înscrierii: 23/Sep/2007
Locație: Sibiu
|
|
Nu numarul e important aici. Si CanCanul e cel mai citit ziar, dar putem spune ca e cel mai bun? Multi urmeaza calea tuturor, altii si-o croiesc singuri. Religiile sunt bune de studiat, nu de cautat adevaruri in ele (just my opinion).
Sunt curios cum stabiliti voi "adevarul", ce-i adevarat si ce nu. _________________ Libertatea creaza mai multa libertate, in timp ce supunerea la legea oarba a unui orb demiurg creeaza tot mai multa sclavie. Nu te poti elibera inchinandu-te la lanturi, ci rupandu-le! C. Jung. |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Dum Mar 14, 2010 10:24 am
|
|
|
Moderator

Data înscrierii: 16/Aug/2008
Locație: Bacau
|
|
| Eu nu as compara Cancan cu Coranul |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Dum Mar 14, 2010 1:15 pm
|
|
|
Administrator

|
|
De ce nu, e o chestiune de alegere pana la urma. _________________ Libertatea creaza mai multa libertate, in timp ce supunerea la legea oarba a unui orb demiurg creeaza tot mai multa sclavie. Nu te poti elibera inchinandu-te la lanturi, ci rupandu-le! C. Jung. |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Dum Mar 14, 2010 11:47 pm
|
|
|
Moderator

Data înscrierii: 16/Aug/2008
Locație: Bacau
|
|
Ce alegere? Ai vazut in ultimul timp pe cineva cu 12 kilograme de explozibil pe el pregatit sa moara pentru Cancan, antrenat de mic din cauza unor dispute de idei, convins ca va transmite un mesaj ce va schimba lumea in bine, iar moartea lui va avea un scop? Eu nu inteleg cum poti compara un tabloid de tot cacatul, mediocru si necitit din Romania cu sursa unei religii si ideologii pentru care au murit milioane. Acest gest se poate numi nebunie, in cel mai bun caz temporara. Si daca nu cauti adevarul in tot ceea ce studiezi, la ce dracu mai studiezi. Ce alt scop mai important ca obtinerea adevarului exista? Daca nu ar fi dorinta de a obtine din toate adevarul, probabil am alerga pe holuri in camese de forta urmariti de personalul medical dotat cu anastezice.
Ultima modificare efectuată de către Corvus la Vin Apr 02, 2010 1:17 pm, modificat de 1 dată în total |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Lun Mar 15, 2010 12:37 pm
|
|
|
Administrator

|
|
Eu m-am referit la numar. Atata tot. Sau cantitate = calitate?
Adevarul despre ce? Ca sa afli ca ai fost creat de un mos senil si plictistit ce zbura pe deasupra apelor? Poti studia fizica, astronomia, cosmogonia, sau chiar asimetria barionica datorita careia noi existam azi.
| Citat: |
| tabloid de tot cacatul, mediocru si necitit din Romania |
Necitit? Iata: primul loc in clasamentul Trafic: http://www.trafic.ro/vizitatori/stiri-massmedia/saptamana-8-martie-2010-14-martie-2010-pg1
| Citat: |
| Doar cateva zeci minti stralucite au putut scrie carti venerate de milioane. |
Asa o fi, dar cum s-a ajuns oare sa fie venerate de milioane? Raspunde-ti la intrebarea asta si o sa elimini multe necunoscute... _________________ Libertatea creaza mai multa libertate, in timp ce supunerea la legea oarba a unui orb demiurg creeaza tot mai multa sclavie. Nu te poti elibera inchinandu-te la lanturi, ci rupandu-le! C. Jung. |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Lun Mar 15, 2010 7:07 pm
|
|
|
Membru Nou

Data înscrierii: 14/Sep/2009
Locație: Bucuresti
|
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
Lun Mar 15, 2010 9:54 pm
|
|
|
Membru Special

Data înscrierii: 30/Sep/2007
|
|
A....ok? _________________ Omul cat traieste invata, iar cand moare, moare de prost ce e... |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Mie Mar 31, 2010 10:25 pm
|
|
|
Membru Nou

Data înscrierii: 14/Dec/2009
Locație: Bucharest
|
|
Cancan rimeaza cu Coran si amundoua incep cu C )) cam asta e asemanarea ) si marea deosebire : Coranul e biblia arabilor de pretutindeni si a fost citita va asigur de intreaga lume araba , are conotatii si ramnificarii politice,sociale incat nici nu va inchipuiti si cancanu e hartie igienica  _________________ www.ad-infinitum02.blogspot.com
www.fun-service.blogspot.com
Am libertatea de a privi lucrurile altfel *** |
|
|
|
 |
|