Pagina de start  |  FAQ  |  Căutare  |  Membri  |  Grupuri  |  Profil  |  Mesaje private  |  ADS CHAT Autentificare   |  Înregistrare
Autor Mesaj
<  Care e cea mai adevarata religie?
Mallzebuth
MesajTrimis: Dum Mar 14, 2010 12:33 am  Răspunde cu citat (quote)
Administrator
Administrator

Data înscrierii: 23/Sep/2007
Locație: Sibiu

Nu numarul e important aici. Si CanCanul e cel mai citit ziar, dar putem spune ca e cel mai bun? Multi urmeaza calea tuturor, altii si-o croiesc singuri. Religiile sunt bune de studiat, nu de cautat adevaruri in ele (just my opinion).
Sunt curios cum stabiliti voi "adevarul", ce-i adevarat si ce nu.
Corvus
MesajTrimis: Dum Mar 14, 2010 10:24 am  Răspunde cu citat (quote)
Moderator
Moderator

Data înscrierii: 16/Aug/2008
Locație: Bacau

Eu nu as compara Cancan cu Coranul
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Mallzebuth
MesajTrimis: Dum Mar 14, 2010 1:15 pm  Răspunde cu citat (quote)
Administrator
Administrator

De ce nu, e o chestiune de alegere pana la urma.
Corvus
MesajTrimis: Dum Mar 14, 2010 11:47 pm  Răspunde cu citat (quote)
Moderator
Moderator

Data înscrierii: 16/Aug/2008
Locație: Bacau

Ce alegere? Ai vazut in ultimul timp pe cineva cu 12 kilograme de explozibil pe el pregatit sa moara pentru Cancan, antrenat de mic din cauza unor dispute de idei, convins ca va transmite un mesaj ce va schimba lumea in bine, iar moartea lui va avea un scop? Eu nu inteleg cum poti compara un tabloid de tot cacatul, mediocru si necitit din Romania cu sursa unei religii si ideologii pentru care au murit milioane. Acest gest se poate numi nebunie, in cel mai bun caz temporara. Si daca nu cauti adevarul in tot ceea ce studiezi, la ce dracu mai studiezi. Ce alt scop mai important ca obtinerea adevarului exista? Daca nu ar fi dorinta de a obtine din toate adevarul, probabil am alerga pe holuri in camese de forta urmariti de personalul medical dotat cu anastezice.

Ultima modificare efectuată de către Corvus la Vin Apr 02, 2010 1:17 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Mallzebuth
MesajTrimis: Lun Mar 15, 2010 12:37 pm  Răspunde cu citat (quote)
Administrator
Administrator

Eu m-am referit la numar. Atata tot. Sau cantitate = calitate?
Adevarul despre ce? Ca sa afli ca ai fost creat de un mos senil si plictistit ce zbura pe deasupra apelor? Poti studia fizica, astronomia, cosmogonia, sau chiar asimetria barionica datorita careia noi existam azi.

Citat:
tabloid de tot cacatul, mediocru si necitit din Romania

Necitit? Iata: primul loc in clasamentul Trafic: http://www.trafic.ro/vizitatori/stiri-massmedia/saptamana-8-martie-2010-14-martie-2010-pg1 Wink

Citat:
Doar cateva zeci minti stralucite au putut scrie carti venerate de milioane.

Asa o fi, dar cum s-a ajuns oare sa fie venerate de milioane? Raspunde-ti la intrebarea asta si o sa elimini multe necunoscute...
Infernus-Avestita
MesajTrimis: Lun Mar 15, 2010 7:07 pm  Răspunde cu citat (quote)
Membru Nou
Membru Nou

Data înscrierii: 14/Sep/2009
Locație: Bucuresti

pot sa ma bag si eu in seama ? Neutral Trist
menssana1984
MesajTrimis: Lun Mar 15, 2010 9:54 pm  Răspunde cu citat (quote)
Membru Special
Membru Special

Data înscrierii: 30/Sep/2007

A....ok?
element22
MesajTrimis: Mie Mar 31, 2010 10:25 pm  Răspunde cu citat (quote)
Membru Nou
Membru Nou

Data înscrierii: 14/Dec/2009
Locație: Bucharest

Cancan rimeaza cu Coran si amundoua incep cu C Smile)) cam asta e asemanarea Smile) si marea deosebire : Coranul e biblia arabilor de pretutindeni si a fost citita va asigur de intreaga lume araba , are conotatii si ramnificarii politice,sociale incat nici nu va inchipuiti si cancanu e hartie igienica Wink

Am libertatea de a privi lucrurile altfel ***
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Ora este GMT + 2 ore

Subiectul următor
Subiectul anterior
Pagina 2 din 2
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina de start a forumului AdeptiiSatanei.com - Forum -> Discutii generale

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum