Pagina de start  |  FAQ  |  Căutare  |  Membri  |  Grupuri  |  Profil  |  Mesaje private  |  ADS CHAT Autentificare   |  Înregistrare
Autor Mesaj
<  Care e cea mai adevarata religie?
blakdragon
MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 4:25 pm  Răspunde cu citat (quote)
Membru Nou
Membru Nou

Data înscrierii: 07/Sep/2009
Locație: Hunedoara

pana acum nu am auzit de pentagrama satanista sa faca minuni sau de satan sa faca minuni insa am vazut cu ochi mei cum curgea lacrima dintr-o icoana.Am vazut si vindecari la moastele sfintilor.Oare cum ar fi sa se intample si acestea la satanisti sa te inchinu la oastele unui satanist si sa te faci sanatos rade .In schimb nu am auzit ca la satanisti sa se plateasca nici un fe de taxa la bisericile lor.Voi ce credeti care e cea mai adevarata religie sunt atatea religi in lumea asta si nu sti ce sa mai crezi?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
menssana1984
MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 5:51 pm  Răspunde cu citat (quote)
Membru Special
Membru Special

Data înscrierii: 30/Sep/2007

In fiecare cult existent trebuie sa cotizezi cu ceva.
Iar la bisericile sataniste se cere de regula taxa de membru.
Infernus-Avestita
MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 6:09 pm  Răspunde cu citat (quote)
Membru Nou
Membru Nou

Data înscrierii: 14/Sep/2009
Locație: Bucuresti

blakdragon a scris:
pana acum nu am auzit de pentagrama satanista sa faca minuni sau de satan sa faca minuni insa am vazut cu ochi mei cum curgea lacrima dintr-o icoana.Am vazut si vindecari la moastele sfintilor.Oare cum ar fi sa se intample si acestea la satanisti sa te inchinu la oastele unui satanist si sa te faci sanatos rade .In schimb nu am auzit ca la satanisti sa se plateasca nici un fe de taxa la bisericile lor.Voi ce credeti care e cea mai adevarata religie sunt atatea religi in lumea asta si nu sti ce sa mai crezi?

In primul rand, esti un taran cu patru clase. Invata sa scrii corect si sa te exprimi.
Apoi… N-ai auzit de pentagrama satanista sa faca minuni. Ok. Pentagrama in primul rand este un simbol (care multa lume il foloseste, nu doar satanistii.. inainte era considerate a fi o reprezentare a fetei lui Dumnezeu sau in alte parti a reprezenta cele 5 rani ale lui Iisus.. interesant, nu ?), nu un sigiliu magic. Simbol poate fi si M-ul de la McDonalds. In schimb ai auzit de “minuni” facute de cruce. Stii ca , crucea nu este neaparat un simbol crestin ? Inainte reprezenta Paganismul si Soarele si era un simbol al vietii si sanatatii (nu al mortii si torturii cum este reprezentat in Crestinism).
Ai vazut cum curgea lacrima dintr-o icoana ? Io am vazut cum curge sange dintr-o icoana, in fata mea, live. Dubios, n-am ce sa zic.. Sper ca are un motiv bun pt care plange. Saraca de ea.

N-ai auzit la satanisti sa se plateasca taxa la bisericile noastre. Evident, pt ca NU EXISTA BISERICI SATANISTE.

Care cred EU ca este cea mai “adevarata” religie ? Foarte simplu. Adevarul. Eu cred in adevar, nu povesti. In dovezi reale nu mituri create de oameni pentru a ma manipula.

menssana1984 a scris:
In fiecare cult existent trebuie sa cotizezi cu ceva.
Iar la bisericile sataniste se cere de regula taxa de membru.

Imi dai un exemplu de biserica satanista ? Da nu veni cu Church Of Satan ca vin si eu cu Scientologia. Noi vbim aici de religie, spiritism.. asa cred. Doh! Smile
Corvus
MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 7:36 pm  Răspunde cu citat (quote)
Moderator
Moderator

Data înscrierii: 16/Aug/2008
Locație: Bacau

Daca ai la avatar sigiliul Decarabia credeam ca stii deja care e cea mai "adevarata religie " rade
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
menssana1984
MesajTrimis: Sâm Feb 27, 2010 8:34 am  Răspunde cu citat (quote)
Membru Special
Membru Special

http://en.wikipedia.org/wiki/Satanism#Organizations

http://www.spiralnature.com/spirituality/satanism/modern.html
Infernus-Avestita
MesajTrimis: Sâm Feb 27, 2010 7:11 pm  Răspunde cu citat (quote)
Membru Nou
Membru Nou

e o diferenta intre o organizatie si o biserica. Smile
menssana1984
MesajTrimis: Sâm Feb 27, 2010 10:43 pm  Răspunde cu citat (quote)
Membru Special
Membru Special

Biserica-cladire?
sau
Biserica-congregatie?
Infernus-Avestita
MesajTrimis: Dum Feb 28, 2010 12:36 am  Răspunde cu citat (quote)
Membru Nou
Membru Nou

pai el cred ca se referea la biserica-cladire daca vorbea de taxe n stuff..
Infernus-Avestita
MesajTrimis: Dum Feb 28, 2010 4:07 am  Răspunde cu citat (quote)
Membru Nou
Membru Nou

Shadow a scris:
Daca ai la avatar sigiliul Decarabia credeam ca stii deja care e cea mai "adevarata religie " rade

adica.. Judeo-Christian Socat
menssana1984
MesajTrimis: Dum Feb 28, 2010 10:44 am  Răspunde cu citat (quote)
Membru Special
Membru Special

Infernus-Avestita a scris:
pai el cred ca se referea la biserica-cladire daca vorbea de taxe n stuff..

Deja devine ambigua diiscutia...
O cladire nu o sa incearca sa traga foloase de pe urma ta niciodata.
O grupare care locuieste in aceea cladire, da.
Iar aceea grupare se va folosi de tine cu sau fara cladirea respectiva.
Corvus
MesajTrimis: Sâm Mar 06, 2010 11:13 am  Răspunde cu citat (quote)
Moderator
Moderator

Infernus-Avestita a scris:
adica.. Judeo-Christian Socat

Un intelectual bun nu cauta o religie adevarata ci gaseste adevarul in orice religie.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Vanda
MesajTrimis: Mar Mar 09, 2010 9:09 pm  Răspunde cu citat (quote)
Membru VI
Membru VI

Data înscrierii: 23/Ian/2008

nu, un individ care vede "adevarul" in fiecare religie, este doar unul dintre cei spalati pe creier cu succes. La fel cum treaba cu "in toate religiile este vorba despre acelasi dumnezeu, numai ca are alt nume si este perceput si venerat diferit in fiecare", este mare bullshit.
Cea mai simpla metoda de a eradica religia de pe fata pamantului, este sa faci indivizii sa creada ca fiecare cult este adevarat in felul sau, ca in esenta toate promoveaza acelasi lucru si ca in toate este vorba despre acelasi dumnezeu. Comportamentul asteptat de la oameni este de a declara ca nu apartin unei religii anume, ci ca preiau elemente din mai multe culte. Astfel, in timp, se va pierde ce este specific/definitoriu fiecarei religii si odata cu asta si religia in sine.

Opriti planeta!!........Vreau sa cobor!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
menssana1984
MesajTrimis: Mie Mar 10, 2010 6:51 pm  Răspunde cu citat (quote)
Membru Special
Membru Special

Asa cum e in momentul de fata cu amestecul de limbi...si culturi...
Tanara generatie romana...globala.

Ultima modificare efectuată de către menssana1984 la Mie Mar 10, 2010 6:58 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Infernus-Avestita
MesajTrimis: Mie Mar 10, 2010 6:52 pm  Răspunde cu citat (quote)
Membru Nou
Membru Nou

i desteapta vanda. tot timpu mi-a placut de ea. Flori
Corvus
MesajTrimis: Sâm Mar 13, 2010 10:48 pm  Răspunde cu citat (quote)
Moderator
Moderator

Vanda a scris:
nu, un individ care vede "adevarul" in fiecare religie, este doar unul dintre cei spalati pe creier cu succes. La fel cum treaba cu "in toate religiile este vorba despre acelasi dumnezeu, numai ca are alt nume si este perceput si venerat diferit in fiecare", este mare bullshit.
Cea mai simpla metoda de a eradica religia de pe fata pamantului, este sa faci indivizii sa creada ca fiecare cult este adevarat in felul sau, ca in esenta toate promoveaza acelasi lucru si ca in toate este vorba despre acelasi dumnezeu. Comportamentul asteptat de la oameni este de a declara ca nu apartin unei religii anume, ci ca preiau elemente din mai multe culte. Astfel, in timp, se va pierde ce este specific/definitoriu fiecarei religii si odata cu asta si religia in sine.

Orice religie ascunde sute de "adevaruri". Comori pline de intelepciune. Poti sa le spui pilde a caror concluzii iti antreneaza neuronii. Nu poti sa dai cu piciorul asa la vasta cultura spirituala a oamenilor. Doar cateva zeci minti stralucite au putut scrie carti venerate de milioane.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Ora este GMT + 2 ore

Subiectul următor
Subiectul anterior
Pagina 1 din 2
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina de start a forumului AdeptiiSatanei.com - Forum -> Discutii generale

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum