| Autor |
Mesaj |
| < Concerte in Romania |
|
Trimis:
Mie Dec 19, 2007 10:52 am
|
|
|
Membru I

Data înscrierii: 29/Sep/2007
Locație: Timisoara
|
|
ceinspirata e faza cu schema aia..mersi mallze,poate reusesc sieu sa scap de acasa si sa merg..ar fi un vis prea tare. _________________ you cannot kill what you did not create |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Mie Dec 19, 2007 4:36 pm
|
|
|
Moderator

Data înscrierii: 19/Oct/2007
Locație: Sibiu
|
|
|
|
|
 |
|
Trimis:
Vin Apr 11, 2008 2:52 pm
|
|
|
Membru Nou

Data înscrierii: 11/Apr/2008
Locație: ...somewhere over the rainbow
|
|
Pe 12 aprilie la ora 21:00 in Live Metal Club (Bucuresti)
Concert tribut My Dying Bride
Pretul unui bilet e de 15 lei, si cica poate fi cumparat la intrare
( & I can't go
)
Pe 21 mai la Sala de festivitati a Casei de Cultura a Studentilor "Grigore Preoteasa" din Bucuresti la ora 20:00 concert Anathema Unplugged
Partea nasoala e ca toate biletele sunt SOLD OUT, s-au vandut ca painea calda
Si bineinteles pe 23 iulie concert Metallica pe stadionul Cotroceni Biletele costa 350, 250, 200, 180, respectiv 100 de lei, in functie de pozitia in stadion
sursa informatii _________________ Two things are infinite: the univers and human stupidity, and I'm not sure about the universe... |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Mar Noi 10, 2009 1:21 pm
|
|
|
Membru IV

Data înscrierii: 28/Sep/2007
Locație: Nex
|
|
Se pare ca vestile sant adevarate , si acelea fiind ca cei de la Megaromania (numele e ciudat!!) vor avea un concert in Bucuresti.
Duminica, 20 decembrie, ora 18:30, la The Silver Church, se va tine primul concert Visual Kei din Romania.
Surpriza serii, va fi trupa Megaromania, care va vine din indepartata Japonieeeeee. Esteticul formatiei va merge pe tinute elaborate si stilul de muzica fiind old-school visual rock, cu infleunte heavy-metal.
Programul evenimentului care l am aflat este:
18:30 Cosplay competition
19:00 Fashion Show – “Harajuku Lovers” by Lorand Coza
20:00 Highlight Kenosis – The new Romanian rock revelation
21:00 Megaromania Live Act
Si am mai aflat ca:
-pretul unui bilet este de 80 lei, insa daca este luat de la intrare, va costa 95 lei;
Chobittsu si Kohakumusic _________________
† † †Sancte Deus, defende nos in proelio; contra diaboli esto praesidium.† † † |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Mar Noi 10, 2009 7:24 pm
|
|
|
Membru Special

Data înscrierii: 30/Sep/2007
|
|
Nu vine Jolie si vin ei?  _________________ Omul cat traieste invata, iar cand moare, moare de prost ce e... |
|
|
|
 |
|
Trimis:
Mie Mai 26, 2010 8:12 am
|
|
|
Membru Special

Data înscrierii: 30/Sep/2007
|
|
organizatorii festivalului ARTmania anunta ca, in perioada 13-15 august 2010, vor concerta la Sibiu cateva trupe printre care am retinut Dark Tranquillity, Sirenia si Kamelot. informatia poate fi inexacta sau poate suferi modificari... _________________ "... a donkey! a donkey! my kingdom for a donkey!!!..."  |
|
|
|
 |
|